5 идеи за ПОДАРЪК ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ? + ПРОМОКОД

Дори и в нашите объркани времена, завършването на гимназия остава един от най-вълнуващите моменти в живота на тийнейджъра и бъдещия възрастен. Прочетете нашите идеи за подаръци за бал, които ще останат за цял живот и ще носят със себе си красив спомен. И не се притеснявайте – времето за изработка е до 1-2 работни дни, така че избраният от вас подарък за абитуриент ще може да достигне до щастливия си получател точно на време за голямото събитие!

Подарък от родители към абитуриент(ка)

Най-вероятно не сте спирали да подарявате подаръци на абитуриента/абитуриентката вкъщи през последните месеци – рокли и костюми, обувки, бижута, прически, гримове, екскурзии. Ако към това прибавим и частните уроци, на които някои родители записват децата си, сметката за “подаръци” вече е станала голяма.

Затова ви предлагаме няколко варианта за подарък, които не изискват допълнителна финансова инвестиция, а в същото време носят силна емоция, подходяща за този толкова значим момент в живота на вече порастналото ви дете.

Нашите гравюри с надпис отпред ще ви дадат възможност едновременно да увековечите любима семейна снимка или снимка на абитуриента/абитуриенката и да отправите пожелание.

Цената на гравирана снимка с надпис отпред в момента е 27 лв (намалена от 30 лв), но с

промокод ZaBala можете да получите допълнителни 5% отстъпка.

Виж тук

Подарък за дама/кавалер на бала

Какво по-хубаво обяснение в любов или в приятелство от това да поканиш/да те поканят за придружител на бала!? Това е изключително специален случай, който заслужава изключително специален подарък, нали?

Гравирайте вашата любима снимка в сърце с надпис “Обичам те”, за да оставите спомен за този миг за цял живот.

Промокод ZaBala ви дава отстъпка от 10% на този артикул.

Виж тук

Подарък за абитуриент/ка от близки и приятели

Ако ваш близък или близко семейство ви е поканило на изпращането на абитуриент, то има изключително много начини да сбъркате с подаръка. Подаръкът трябва едновременно да е оригинален, стилен, функционален и най-важното: да не се повтаря с другите подаръци, които абитуриентът ще получи. Нашите гравюри на снимка върху дърво са чудесен вариант за семпъл, но стойностен подарък, който да зарадва всички.

Можеше да разгледате нашите артикули тук. Не забравяйте да използвате промокод ZaBala, за да получите 10% отстъпка за тях.Гравирана снимка върху дърво

Виж тук

Подарък за класната

Независимо дали ще подарявате общ подарък от всички от класа, или ти имаш желание да подариш на класната и на любимите си учители нещо лично, снимка върху скална плоча е подаръкът, който търсиш. Изборът на скала за материал за подарък символизира здравето и вечността, а какъв по-добър начин да засвидетелстваш своята благодарност към човека, който ти е помогнал да растеш през годините. Към снимката можеш да добавиш и надпис “Благодаря Ви!” или “За най-добрата класна”. За снимка можеш да използваш нейна снимка, твоя снимка с нея или снимка на класа.

Промокод ZaBala ще ти даде 10% отстъпка.

 

скална плоча - подарък за леля Виж тук

Подарък за всеки от класа

Пак ще се срещнем, след 10 години…

А дотогава един малък спомен може да остане в сърцето, или поне в джоба на всеки от вас. Ключодържател със снимка на класа 🙂

Така ще знаеш, че където и да се намираш, винаги ще имаш нещо, свързано с най-близките си хора, с които си прекарал 4-5 години. Не е ли велико това!?

Разбира се, промокод ZaBala ще ти даде 10% и от нашите цветни ключодържатели със снимка.

Виж тук

 

Разбира се, вариантите за подаръци за този толкова специален повод са разнообразни. Ако нашите продукти са ви допаднали, съветваме ви да не ограничавате подбора си единствено до изброените тук. Можете да разгледате и нашите забавни фотоподаръци – чаши, чинии, стъклени албуми и магнити. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате идея за още по-персонализиран подарък – с удоволствие ще ви консултираме и ще намерим най-правилното решение за предстоящия абитуриентски бал.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *