Гравюри върху дърво – Кой модел е перфектният подарък?

Гравюри върху дърво - Кой модел е перфектният подарък?

Гравюри върху дърво – Кой модел е перфектният подарък?

Кратка информация относно трите ни вида Гравюри върху дърво и как да разберем кой е префектният подарък?

Гравирана снимка върху дърво – стандартна

1. Гравюри върху дърво – стандартна – материала на дървото, след гравиране придава черно-бял оттенък на гравюрата. Получават се перфектни гравюри при снимки с добро качество, особено и пейзажа зад, който сте се снимали. Материалът е масивен с дебелина 1.8 см, а също така и рециклиран от пресовани, дървесни частици. Предлага се в 5 размера, като най-големия е A3 – 42*29 см. Безплатният текст/надпис се гравира на гърба, като получавате поставка за шкафче и стена. Нашият екип се грижи за перфектното предаване на образа върху дървото.

Гравирана снимка върху дърво в Ретро стил

2. Гравюри върху дърво в Ретро стил – материалът придава лек Ретро стил на гравюрата, наподобяващ снимките от преди време. Точно този оттенък различава двата стила. Материалът на дървото е със същото качество и също рециклиран. Надписът за всички наши продукти е Безплатен! Нашият екип се грижи за перфектното отпечатване на Вашите незабравими спомени!

Гравирана снимка върху дърво с надпис отпред

3. Гравюри върху дърво с надпис отпред – този модел гравюра се различава от предишните два с надписа, който се гравира отпред. Качеството е както при всички наши продукти перфектно, дебелината на дървото се различава – 0.6 см. За това продукта се предлага само в един размер 17*24 см, като получавате и Безплатно стойка за шкафче.

Заключение

И трите вида гравюри върху дърво са перфектен подарък, както за мъж, така и за жена и са подходящи за всеки повод – подарък за рожден ден, подарък за имен ден, подарък за любим човек, подарък за годишнина или юбилей

Към онлайн магазина

Полезни връзки

Разгледайте продуктите в категория Гравюри върху дърво

Харесайте и нашата Фейсбук страница

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *