Идеи за ПОДАРЪК ЗА 8-ми МАРТ: Зарадвайте жените до Вас с правилния подарък

гравирано сърце 8-ми март

Какво би правил светът без очарователните жени?
През цялата история жените са трябвало (и все още трябва) да се борят усилено за правата си в международен план. Следователно Световният ден на жената е много специален ден.

Обичаят да се подаряват рози на жените на Международния ден на жената датира от 1986 г. По това време мотото на 75-ата годишнина от Международния ден на жената е: хляб и рози. От тогава жените получават рози на Международния ден на жената!

О, да, и всяка жена със сигурност ще се зарадва на розите на 8 март, но… нека бъдем честни, жените в живота ви всъщност заслужават повече от просто букет в този специален ден! Нашия екип ви представя няколко страхотни идеи, с които ще запечатате момента в този важен ден:

1. Гравирано сърце 8-ми март

Тук сме единодушни, че най-подходящият вариант е гравирано сърце със снимка по Ваш избор. Нашите дизайнери изработиха този продукт специално за Вас. И така последната година над 1000 мъже, зарадваха любимите жени до себе си! Този подарък носи силна емоция и остава спомен завинаги.

Изработването се прави по поръчка с изпращане на избраната от Вас снимка, цената му е 34.90 лв., а времето за изработка е до максимум 2-3 работни дни.- https://gravirai.bg/product/gravirano-sartse-8-mi-mart/

гравирано сърце 8-ми март

2. Гравюра върху дърво или стъкло

Идеите за подарък за 8-март не означава непременно, че вашият подарък винаги трябва да е крещящ или скъп. Международният ден на жената е посветен на вашите мили дами, за да знаят, че имате късмета, да присъствате в живота им! Нашите гравюри на снимка върху дърво или стъкло са чудесен вариант за семпъл, но стойностен подарък, който да зарадва жената до Вас или скъпата Майка! Цените са между 22 и 110 лв. в зависимост от размера.

Гравюрите могат да бъдат придружени от надпис, за да се предаде лично послание – https://gravirai.bg/category/gravyuri-za-8-mart/

3. Фото подаръци за 8-ми март

Оригиналните и необичайни идеи за подаръци са нашата специалност! При нас ще откриете също и най-популярните подаръци за жени! Скална плоча със снимка 

или персонализирана възглавничка със снимка е идеалната идея за подарък за Деня на Майката! А нали знаете и поговорката – “Една снимка казва повече от 1000 думи”, Вашата снимка ще бъде обработена по най-добрия начин от нашите професионалисти! Фото подаръците ни ще оставят любимата без думи, без да се налага да казвате нищо – https://gravirai.bg/category/foto-podaratsi-za-8-mart/

Разбира се, вариантите за подаръци за този толкова специален повод са разнообразни. Ако нашите продукти са Ви допаднали, съветваме Ви да не ограничавате подбора си единствено до изброените тук. Можете да разгледате и нашите забавни фото подаръци – чаши, чинии, стъклени албуми и магнити. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате идея за още по-персонализиран подарък – с удоволствие ще ви консултираме и ще намерим най-правилното решение!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *